Strona główna Dieta śródziemnomorska dodatek do pieczywa Chleb paprykowy

Wszystkie przepisy

Dodaj przepis

Twoje przepisy


Chleb paprykowy

Dieta: · śródziemnomorska · niskocholesterolowa · lekkostrawna ·


Składniki
2 kromki pełnoziarnistego chleba żytniego
20g chudego sera białego
10g czerwonej papryki pokrojonej w bardzo drobną kosteczkę
papryka w proszku
½ łyżeczki soku z cytryny
sól
biały pieprz


Wykonanie
1.biały ser wymieszać z odrobiną soku z cytryny
2.dodać pokrojona paprykę
3.doprawić solą, pieprzem i papryką w proszku
4.tak przygotowaną masą posmarować chleb

W diecie Montniac - posiłek węglowodanowy

Rodzaj potrawy dodatek do pieczywa Stopień trudności: łatwe Koszt: niski
Czas: 5 Danie wegetariańskie: nie Liczba porcji: 1




Przepis dodany przez: ena




Zobacz też

Dieta śródziemnomorska - najnowsze przepisy
Capellini alla marinara
Kanapki z marmoladą cebulową i łososiem
Grillowane krążki bakłażanów z serkiem topionym
Grillowana cukinia z serkiem topionym
Sałatka na ciepło z brokułów, oliwek i parmezanu
Dieta niskocholesterolowa - najnowsze przepisy
Koktajl z Wiejskim bez laktozy i truskawkami
Kapuśniak odchudzający
Kluseczki z makiem
Chleb dla leniwych.
Świąteczny barszcz zakwaszany
Dieta lekkostrawna - najnowsze przepisy
Zupy Oriflame
Placki po węgiersku z gulaszem z indyka
Kapuśniak odchudzający
Pożywna i zdrowa sałatka z zimową cykorią i żółtym serem
Blok arbuzowo-jogurtowy
Polecamy Oferty pracy