Strona główna Dieta niskowęglowodanowa przekąski Naturalne Gotowanie - Jajecznica z sałatką naddunajską

Wszystkie przepisy

Dodaj przepis

Twoje przepisy


Naturalne Gotowanie - Jajecznica z sałatką naddunajską

Dieta: · niskowęglowodanowa · bezglutenowa ·

Jajecznica z warzywami ze słoiczk./ Spróbujcie, naprawdę ciekawy smak.

Naturalne Gotowanie - Jajecznica z sałatką naddunajską


Składniki
Składniki dla 1 osoby:
• 3 jajka
• Szklanka sałatki naddunajskiej (lub innej "sŁoiczkowej")
• Połowa małej cebuli
• 2 łyżki masła
• Sól, pieprz do smaku



Wykonanie
Przygotowanie. Na patelni rozgrzewamy masło i smażymy na niej cebulę do momentu, aż będzie szklista i nieco zarumieniona. Jajka rozbełtujemy z solą, pieprzem i odsączoną z zalewy sałatką naddunajską. Masę wylewamy na cebulę, całość intensywnie mieszamy. Po ok. 2-3 minutach mieszania i gotowania - jajecznica powinna być gotowa.


Rodzaj potrawy przekąski Stopień trudności: łatwe Koszt: niski
Czas: 10 Danie wegetariańskie: bd Liczba porcji: 1

Źródło: Firma Bracia Urbanek
Autor: Firma Bracia Urbanek



Przepis dodany przez: PR CLUB




Zobacz też

Dieta niskowęglowodanowa - najnowsze przepisy
Delikatny schab - bardzo soczysty
Masło czosnkowe
Warzywne galaretki
Sałatka z patisonów i rukoli
Sałatka na ciepło z brokułów, oliwek i parmezanu
Dieta bezglutenowa - najnowsze przepisy
Aksamitny krem szpinakowo – serowy
Biszkopt bezglutenowy
Piernik lany
Ryba po grecku
Sałatka z zielonych pomidorów
Polecamy Oferty pracy

  X   Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.   X