Strona główna Dieta dla diabetyków przekąski Jajecznica z pomidorami i koperkiem

Wszystkie przepisy

Dodaj przepis

Twoje przepisy


Jajecznica z pomidorami i koperkiem

Dieta: · dla diabetyków · niskowęglowodanowa · niskokaloryczna ·


Składniki
1 łyżeczka oliwy z oliwek
2 pokrojone pomidory bez skórki
4 jajka
Sól i pieprz do smaku
2 łyżeczki koperku



Wykonanie
1. Na rozgrzaną patelnię nalej olej, dodaj pomidory. Pozostaw na ogniu ok. 2 minut
2. Na drugiej patelni rozbij jajka, dodaj przyprawy
3. Do jajek dodaj pomidory, wymieszaj. Pozostaw na ogniu ok.5 minut


Rodzaj potrawy przekąski Stopień trudności: łatwe Koszt: niski
Czas: 10 Danie wegetariańskie: tak Liczba porcji: 4
Dane dietetyczne dla jednej porcji:
Kalorie: 137 kcal
Białko: 10 g
Tłuszcze: 10 g
Węglowodany: 2 g
Zawartość sodu: 249 mg

Źródło: www.foodfit.com



Przepis dodany przez: marta




Zobacz też

Dieta dla diabetyków - najnowsze przepisy
Blok arbuzowo-jogurtowy
Dżem niskocukrowy
Biszkopt z białek
Sernik odchudzający
Faszerowane bagietki z serkiem topionym
Dieta niskowęglowodanowa - najnowsze przepisy
Delikatny schab - bardzo soczysty
Masło czosnkowe
Naturalne Gotowanie - Jajecznica z sałatką naddunajską
Warzywne galaretki
Sałatka z patisonów i rukoli
Dieta niskokaloryczna - najnowsze przepisy
Placki po węgiersku z gulaszem z indyka
Aksamitny krem szpinakowo – serowy
Kapuśniak odchudzający
Pożywna i zdrowa sałatka z zimową cykorią i żółtym serem
Wigilijna zupa grzybowa
Polecamy Oferty pracy

  X   Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.   X