Strona główna Dieta niskocholesterolowa przekąski Melon z szynką

Wszystkie przepisy

Dodaj przepis

Twoje przepisy


Melon z szynką

Dieta: · niskocholesterolowa · lekkostrawna · niskokaloryczna ·


Składniki
1 żółty melon o wadze około 400 g
100 g chudej (odtłuszconej) szynki konserwowej lub wędzonej piersi z indyka.


Wykonanie
Melon przekroić i z obu połówek delikatnie wybrać miąższ. Pokroić go w kostkę i wymieszać z pokrojoną paseczki szynką. Włożyć do połówek melona, schłodzić ok. pół godziny przed podaniem.

Rodzaj potrawy przekąski Stopień trudności: łatwe Koszt: średni
Czas: 10 (nie licząc chłodzenia) Danie wegetariańskie: nie Liczba porcji: 2




Przepis dodany przez: ena




Zobacz też

Dieta niskocholesterolowa - najnowsze przepisy
Koktajl z Wiejskim bez laktozy i truskawkami
Kapuśniak odchudzający
Kluseczki z makiem
Chleb dla leniwych.
Świąteczny barszcz zakwaszany
Dieta lekkostrawna - najnowsze przepisy
Zupy Oriflame
Placki po węgiersku z gulaszem z indyka
Kapuśniak odchudzający
Pożywna i zdrowa sałatka z zimową cykorią i żółtym serem
Blok arbuzowo-jogurtowy
Dieta niskokaloryczna - najnowsze przepisy
Placki po węgiersku z gulaszem z indyka
Aksamitny krem szpinakowo – serowy
Kapuśniak odchudzający
Pożywna i zdrowa sałatka z zimową cykorią i żółtym serem
Wigilijna zupa grzybowa
Polecamy Oferty pracy