Strona główna Dieta niskocholesterolowa przekąski Makaron z tuńczykiem

Wszystkie przepisy

Dodaj przepis

Twoje przepisy


Makaron z tuńczykiem

Dieta: · niskocholesterolowa · niskotłuszczowa · lekkostrawna ·


Składniki
3 filiżanki makaronu
1/3 filiżanki włoskiego sosu do sałatek
½ filiżanki śmietany
1 posiekana cebula
2 posiekane łodygi selera
½ łyżeczki soli czosnkowej
Szczypta soli i pieprzu
1 puszka tuńczyka



Wykonanie
1. Ugotuj i wystudź makaron
2. Zalej makaron sosem i pozostaw na dwie godziny
3. Wymieszaj śmietanę, majonez, cebulę, selera i przyprawy. Połącz z makaronem


Rodzaj potrawy przekąski Stopień trudności: łatwe Koszt: niski
Czas: 120 (plus czas na ugotowanie makaronu) Danie wegetariańskie: nie Liczba porcji: 6
Dane dietetyczne dla jednej porcji:
Kalorie: 602 kcal
Białko: 15 g
Tłuszcze: 40 g

Źródło: www.allrecipes.com



Przepis dodany przez: marta




Zobacz też

Dieta niskocholesterolowa - najnowsze przepisy
Koktajl z Wiejskim bez laktozy i truskawkami
Kapuśniak odchudzający
Kluseczki z makiem
Chleb dla leniwych.
Świąteczny barszcz zakwaszany
Dieta niskotłuszczowa - najnowsze przepisy
Kapuśniak odchudzający
Wigilijna zupa grzybowa
Świąteczny barszcz zakwaszany
Sałatka z zielonych pomidorów
Buraczki do obiadu
Dieta lekkostrawna - najnowsze przepisy
Zupy Oriflame
Placki po węgiersku z gulaszem z indyka
Kapuśniak odchudzający
Pożywna i zdrowa sałatka z zimową cykorią i żółtym serem
Blok arbuzowo-jogurtowy
Polecamy Oferty pracy