Strona główna Dieta dla diabetyków przekąski Faszerowane bagietki z serkiem topionym

Wszystkie przepisy

Dodaj przepis

Twoje przepisy


Faszerowane bagietki z serkiem topionym

Dieta: · dla diabetyków · po prostu smaczne ·

Z jajkami i ogórkiem konserwowym

Faszerowane bagietki z serkiem topionym


Składniki
100g prawdziwego serka topionego (dowolny smak np. złoty ementaler, z papryką lub ze szczypiorkiem)
• 1-2 gotowane jajka
• Dowolna wędlina
• ogórki konserwowe, papryka, szczypiorek
• przyprawy (sól, pieprz)
• 1 bagietka
• sałata




Wykonanie
Utrzeć serek topiony, dodać jajka pokrojone w kostkę, wędlinę i warzywa pokrojone w słupki.

Kawałki bagietki wydrążyć i następnie napełnić farszem. Zawinąć w folię aluminiową i schłodzić dobrze w lodówce. Schłodzoną bagietkę pokroić w plastry i podawać na talerzu przybranym sałatą.


Rodzaj potrawy przekąski Stopień trudności: łatwe Koszt: niski
Czas: 5 Danie wegetariańskie: bd Liczba porcji: 4

Źródło: SERTOP
Autor: PR CLUB



Przepis dodany przez: PR CLUB




Zobacz też

Dieta dla diabetyków - najnowsze przepisy
Blok arbuzowo-jogurtowy
Dżem niskocukrowy
Biszkopt z białek
Sernik odchudzający
Lasagne z serkiem topionym
Dieta po prostu smaczne - najnowsze przepisy
Kokosowo - truskawkowy deser z tapioką i czekodżemem Łowicz
Tarta z ricottą, brzoskwinią i czekodżemem Łowicz
mufinki
Pierniczki brukowce
Ciasto ze śliwkami
Polecamy Oferty pracy