
Podziel się:




Kapusta po węgiersku
Dieta: · po prostu smaczne ·
Składniki
Składniki
kiszona kapusta, 35 dag
słodka papryka w proszku, 1 łyżeczka
posiekana cebula, 1 szt
papryka 1 szt
Ogórek kiszony, 1 szt
m±ka, 1 łyżka
sól i pieprz

Wykonanie
Przygotowanie
Składniki oprócz papryki,cebuli i m±ki wrzucić do gara i gotować do miękko¶ci, dodać paprykę, chwilę wszystko razem pogotować, aby papryka zmiękła. Cebulę podsmażyć, dodać do niej m±kę i dorzucić do kapusty, doprawić i zagotować.

Rodzaj potrawy pikantne | Stopień trudności: łatwe | Koszt: niski |
Czas: 50 | Danie wegetariańskie: nie | Liczba porcji: 4 |

¬ródło: Smaker
Autor: Kermeet

Przepis dodany przez: Camila